Skip to main content
Eerste Hulp in Den Bosch

Heb je met spoed zorg nodig in Den Bosch? In geval van nood moet je meteen weten hoe je contact opneemt met de juiste diensten. In Den Bosch zijn er een aantal plekken waar je terecht kan voor spoedhulp. Wij hebben ze in een handig overzicht geplaatst.

Spoedeisende hulp Den Bosch

Heb je een ongeval gehad of ben je acuut ziek geworden? De spoedeisende hulp (SEH) van Den Bosch vind je in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. 

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073-5532000

Spoed huisarts Den Bosch

Heb je met spoed een huisarts nodig buiten de reguliere openingstijden van je huisarts? Dan kun je 's avonds, 's nachts en in het weekend terecht bij de huisartsenpost. Voordat je naar de huisartsenpost gaat, moet je wel even bellen naar 088-8765050. Houd je persoonlijke en medische gegevens bij de hand. Er wordt bij de spoedpost gevraagd naar je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, burgerservicenummer, zorgverzekeraar, polisnummer en je medicijngebruik. De huisartsenpost zit in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Huisartsenpost Jeroen Bosch Ziekenhuis
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ  's-Hertogenbosch
Telefoon: 088-8765050

Avond-, nacht- en weekendapotheek

Heb je met spoed medicijnen nodig, maar is jouw reguliere apotheek in Den Bosch gesloten? Je kunt dan terecht bij de spoedapotheek in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Houd er rekening mee dat er wel een toeslag geldt als je 's avonds, 's nachts of in het weekend spoedrecepten ophaalt. Neem ook altijd een verzekeringsbewijs en geld of een pinpas mee. Bij de spoedapotheek moet je meestal direct afrekenen, ook als je bij je reguliere apotheek een rekening hebt of de medicijnen vergoed worden door de zorgverzekering. Je krijg dan een factuur die je bij de zorgverzekering kunt indienen. 

Dienstapotheek Jeroen Bosch Ziekenhuis
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ ’s-Hertogenbosch
Telefoon 073- 5535999

De apotheek is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Belangrijke telefoonnummers bij noodgevallen

• Voor spoedeisende hulp bel je naar het algemene alarmnummer: 112.
• Heb je hulp nodig van de politie, maar geen spoedeisende hulp? Bel dan 0900-8844.
• Het nummer van Meld Misdaad Anoniem is: 0800-7000.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.