Skip to main content
Huisarts in Den Bosch

Als je in Den Bosch gaat studeren en wonen, is het verstandig om een huisarts in Den Bosch te hebben. Mocht je last krijgen van gezondheidsklachten, dan weet je zeker dat je snel terecht kunt.

Huisarts in Den Bosch vinden

Wil je van huisarts veranderen, bijvoorbeeld omdat je verhuist naar Den Bosch? Dat kan op elk moment. Je hoeft dan niet, net als bij het overstappen van zorgverzekering, op een nieuw kalenderjaar te wachten. Als je op zoek gaat naar een nieuwe huisarts, is het verstandig om even rond te vragen in je omgeving. Bij welke huisarts zitten je huisgenoten en medestudenten en hebben zij goede ervaringen met hun huisarts? Je kunt ook online kijken welke huisartsen er allemaal bij jou in de buurt zitten. Lees ook de recensies als deze er zijn, dit helpt om een beter beeld van de huisarts te krijgen.

Tip: zoek ook een tandarts in Den Bosch!

Veranderen van huisarts in Den Bosch

Als je van huisarts wilt veranderen dan kun je je inschrijven bij je nieuwe huisarts, mits deze nieuwe patiënten aanneemt. Veel huisartsen werken tegenwoordig met een zogenaamd 'digitaal dossier'. Als je je inschrijft bij een nieuwe huisarts worden automatisch je gegevens digitaal opgevraagd bij je oude huisarts. Om er zeker van te zijn dat je dossier doorgestuurd wordt, kun je altijd even je oude huisarts bellen en vragen of ze de aanvraag voor je dossier van je nieuwe huisarts ontvangen hebben. Je bent niet verplicht een reden op te geven waarom je van huisarts verandert.

Cosmetisch Kliniek

Ivy Clinics is gespecialiseerd in consultatie voor een healthy lifestyle, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie.

Simply feel good and look better.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.