Skip to main content
Tandarts in Den Bosch

Als je in Den Bosch gaat wonen tijdens je studententijd is het wel zo handig om ook hier je tandarts te hebben. Als de tandarts dichtbij zit is er een grotere kans dat je naar de controles gaat. Als je eerst ene heel stuk moet reizen naar je tandarts, sla je dit toch sneller over. Ook als je een tandheelkundig noodgeval hebt, is het prettig om de tandarts in de buurt te hebben.

Tandarts vinden in Den Bosch

Zoek je een nieuwe tandarts in Den Bosch? Op de website zorgkaartnederland.nl vind je een overzicht van tandartsen en andere zorgverleners in Den Bosch. Het is daarnaast handig om in je omgeving te vragen met welke tandarts je vrienden of studiegenoten goede ervaringen hebben. Als je een selectie hebt gemaakt van tandartsen in de buurt, kun je eens op hun website kijken. Check ook de recensies als deze er zijn. Dit kan je vaak helpen om een beter beeld van de tandarts te vormen. Kijk ook even welke behandelingen de tandarts allemaal aanbiedt en welke specialismen er in huis zijn. Het kan bijvoorbeeld vervelend zijn als je naar een mondhygiënist op een andere locatie moet als je snel last hebt van tandplak. Ben je aanvullend verzekerd voor mondzorg? Dan is het ook belangrijk om te checken of de tandarts van jouw keuze een contract heeft met jouw zorgverzekeraar. Als dit niet het geval is, kan het zijn dat je minder vergoed krijgt.

Overstappen van tandarts

Niet elke tandarts neemt nieuwe patiënten aan, dus vraag dit altijd even na als je een nieuwe tandarts op het oog hebt. Neemt de tandarts wel nieuwe patiënten aan, dan kun je je daar inschrijven. Neem vervolgens contact op met je oude tandarts en geef aan dat je overstapt naar een andere tandarts. Je oude tandarts kan dan jouw dossier overdragen aan je nieuwe tandarts. Heb je in het avond of weekend ernstige pijn aan je tanden? Dan kun je in Den Bosch naar een spoedtandarts. Er zijn verschillende spoedtandartsen in Den Bosch waar je terecht kunt. Je vindt ze gemakkelijk via Google, maar je kunt ook even aan je nieuwe tandarts vragen bij welke spoedtandarts jij terecht kunt.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.