Skip to main content
  • Azielaan - Den Bosch

    Op de tweede verdieping van onze woning in Hintham (3 km. van centrum Den Bosch) is een kamer te huur, vanaf 1 juni 2024. Huurperiode: half jaar (max. 1 jaar). De kamer is gestoffeerd/gemeubileerd en heeft een eigen wastafel. Wifi aanwezig. De keuken, voorzien van elektrisch 4-pits kooktoestel, vaatwasser, koelkast en veel kastruimte, deel je met z'n tweeën. Pannen, keukengerei etc. aanwezig. Voorts is er (op dezelfde verdieping) een aparte ruimte met douche, toilet, wasmachine en wasdroger. De huurprijs is € 495,- per maand, inclusief alles. In het huis geldt een niet-roken afspraak. Gezamenlijke ruimtes worden gezamenlijk schoongehouden. De afstand tot het centrum van Den Bosch is 3 km. Er zijn supermarkten en bushaltes op 2 minuten loopafstand. Het huis is gelegen in een boomrijke straat met sloot aan de overkant en ligt zeer nabij 2 parken met waterplassen/strand waar het goed vertoeven is. Parkeren kan kosteloos voor de deur. Bezichtiging op afspraak.


    Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Bekijk ook deze kamers in Den Bosch

Koningsweg - Den Bosch

Rompertcentrum - Den Bosch

Vughterstraat - Den Bosch

Maaslandstraat - Den Bosch

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.