Skip to main content
  • Engelsedijk - Den Bosch

    LOCATIEKamer aan een dijklint in de wijk oud-Orthen. Heel dichtbij het centraal station en de binnenstad van Den Bosch. Gelegen aan kleinschalig natuurgebied genaamd de Diezemonding. Ook allerlei winkelcentra op fietsafstand. KAMER/APPARTEMENTJe hebt je eigen lichte kamer op de bovenverdieping. Daarnaast deel je een grote woonkamer, keuken en badkamer met je vrouwelijke huisgenoot. De gedeelde ruimtes zijn al volledig gemeubileerd, jouw kamer nog niet. WANNEER TE HUURPer 1 oktoberWIE ZOEKEN WIJEen hele nette, rustige en vrouwelijke huisgenote. We nodigen op korte termijn een paar meiden uit om te kijken of het klikt. Als je interesse hebt, stuur dan een berichtje met wat informatie over jouzelf en wanneer je zou kunnen bezichtigen.


    Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Bekijk ook deze kamers in Den Bosch

Pastoor de Kroonstraat - Den Bosch

Hekellaan - Den Bosch

Van der Venstraat - Den Bosch

Van Ruusbroecstraat - Den Bosch

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.