Skip to main content
  • Maassingel - Den Bosch

    Gezocht nette young professional voor een kamer dichtbij het centrum van Den Bosch voor deze kamer van 13m2.Ruim en licht appartement gedeeld met 3 anderen, gelegen op de 2e verdieping. Mooi weids uitzicht aan zowel de voor- als de achterzijde, een lift, afgesloten fietsenstalling en een eigen berging op de begane grond. Dit fijne appartement is gelegen op 6 minuten fietsen van hartje binnenstad. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels aan het Rivierenplein en aan het Van Roosmalenplein. De liefhebber van recreatie kan terecht bij de nabij gelegen Oosterplas: een geliefd recreatiegebied met een strandpaviljoen.Vanuit de hal is de keuken te bereiken, welke beschikt over een keukenmeubel in hoekopstelling, voorzien van enige inbouwapparatuur (o.a. een vaatwasser). De badkamer is toegankelijk vanuit de keuken en beschikt over een ligbad/douche-combinatie en een wastafel. Het appartement heeft in het totaal 4 kamers. Verder is er nog een separate toiletruimte aanwezig en een praktische bergkast met aansluitingen voor de wasapparatuur. Er is geen gezamenlijke woonkamer.


    Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Bekijk ook deze kamers in Den Bosch

Jacob van Maerlantstraat - Den Bosch

Kogelbloemstraat - Den Bosch

Putgang - Den Bosch

Commissaris De Quaylaan - Den Bosch

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.