Skip to main content

5 date ideeën in Den Bosch voor Valentijnsdag!

Het is bijna Valentijnsdag. En dat betekent dat er een hele grote kans is dat je op date gaat! Of het nu met een nieuwe liefde is of je vaste relatie. Valentijnsdag draait om de liefde en dat mag uitgebreid gevierd worden. Wij zochten daarom voor je uit waar je jouw date mee naartoe kan nemen in Den Bosch!

Sushi date

Met een date in Den Bosch sushi eten, is eigenlijk altijd een goed idee. Bijna iedereen vindt het lekker en door de onhandige stokjes valt er altijd wat te lachen! Ook is de sfeer in een sushi-restaurant heel ontspannen, waardoor je lekker met elkaar kunt kletsen. 

Klimmen bij Boulders

Op zoek naar een actieve date? Ga dan naar Bossche Boulders. Bij deze klimhal kun je op ieder niveau terecht. Perfect als jij en je date wel van een uitdaging houden. En als het gezellig is, kun je na het klimmen ook nog een speciaal biertje drinken aan de bar!

Een drankje met uitzicht op de Sint Jan

Vier je Valentijnsdag dit jaar met een potentiële nieuwe liefde? Bij een eerste date is het vaak een veilige keuze om ergens een drankje te doen. Je kunt op ieder moment afrekenen en de sfeer in een café is erg geschikt voor een eerste date. Er zijn een heleboel leuke plekken om een drankje te doen in Den Bosch, maar voor een goed uitzicht moet je naar de Hinthamerstraat. In deze straat zitten verschillende kroegjes met prachtig uitzicht op de Sint Jan. Ga voor een cocktail bijvoorbeeld naar ff Swanjéé. Voor een speciaal biertje moet je iets verderop bij Café de Palm zijn.

Romantisch zombies schieten

Als je een originele date in Den Bosch zoekt, moet je bij VR Adventure zijn. Stap in de wereld van virtual reality en ga de strijd aan met zombies of ontmantel een bom met je date. Superspannend en je weet meteen of je een beetje kunt samenwerken!

Koffie drinken bij camping

Aan de Orthenbrug vind je in een voormalig brugwachtershuisje Camping. Bij Camping ga je niet met je date in een tent liggen, maar een kop koffie drinken. Als je een eigen mok meeneemt, kost een kopje koffie maar €1. Koop dus een leuke mok voor je date en je hebt meteen een leuk cadeau! 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.