Skip to main content

5x glutenvrije restaurants in Den Bosch

Bij glutenvrij eten komt precisie kijken: kruisbesmetting kan al voor een groot drama zorgen voor mensen met coeliakie. We begrijpen dat het uitzoeken van glutenvrije restaurants in Den Bosch die ook nog eens gezellig én betaalbaar zijn daarom best lastig te vinden zijn. Gelukkig hebben we er 5 gevonden waar jij met een gerust hart kunt eten. Of je nou glutenvrij moét eten of wíl eten!

Nul73

Bij Nul73 kun je terecht voor diner, maar ook ontbijt, lunch en high tea's. Hier hoef je geen zorgen te maken over gluten, want het personeel denkt heel graag met je mee. Ook zijn ze heel flexibel in het weglaten en toevoegen van ingrediënten bij je bestelling. Dit laten ze ook op de menukaart regelmatig weten.

Torenstraat 9, 5211 KK, 's Hertogenbosch / 073-689 3250.

Van Puffelen

Van Puffelen is een prachtige locatie: een oude stalhouderij. Het is maar vijf minuten lopen van het station en 's zomers kun je vanaf het terras genieten van de bootjes van de rondvaart over de Binnendieze. Van Puffelen staat erg open voor glutenvrije opties en is daarom ideaal voor mensen met een glutenintolerantie!

Molenstraat 4-6, 5211 DR, 's Hertogenbosch / 073-689 0414.

Côte Bar Bistro

Côte Bar Bistro staat op nummer 1 op TripAdvisor als het gaat om glutenvrij eten in Den Bosch. Om die reden kan dit restaurant daarom niet ontbreken op onze lijst. Neem een kijkje in deze glutenvrije hemel! Het is prima bereikbaar, want het restaurant is in het centrum te vinden!

Korte Putstraat 4, 5211 KP, 's Hertenbosch / 073-303 5789.

Picasso

Picasso bestaat al ruim 30 jaar en is gevestigd in een monumentaal pand. In de zomer én de winter kun je ook plaatsnemen op de binnenplaats en het is om die reden een geliefde plek voor gasten. Picasso heeft een speciale allergenenkaart waar je je gerechten uit kunt kiezen.

Kerkstraat 49, 5211 KE, 's Hertogenbosch / 073-614 1647.

Lokaal1640 

Lokaal 1640 is een restaurant waar je veel gerechten met elkaar kunt delen, maar het is ook mogelijk om eigen gerechten te kiezen. De gerechten zijn flexibel en daarom perfect voor iemand met een glutenintolerantie!

Korte Putstraat 27, 5211 KP, 's Hertogenbosch / 073-202 0020

Glutenvrije restaurants Den Bosch

Omdat menukaarten vaak wisselen, is het altijd handig om van tevoren te bellen naar het restaurant waar je naar toe wilt. Zorg er ook altijd voor dat je doorgeeft dat je glutenvrij moet of wil eten als je je bestelling doorgeeft. Mocht je een van bovenstaande glutenvrije restaurantjes bezoeken, dan wensen we je alvast smakelijk eten en een gezellige avond! Wil je eerst iets leuks doen voordat je een lekker hapje gaat eten? Ga voor een van deze leuke activiteiten in Den Bosch!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.