Skip to main content

Back to school: de leukste schoolartikelen

Het scoren van de leukste, mooiste en meest toffe schoolartikelen was vooral een ding op de basis- en middelbare school. Maar waarom zou je saaie schriften en standaard schrijfgerei kopen, als je tegenwoordig allemaal mooi spul kan vinden? Precies. Ik vertel je waar je de leukste schoolartikelen kan scoren!

1. HEMA

Mijn nummer één favoriet voor alles wat met school en schrijven te maken heeft, is en blijft de HEMA. De HEMA heeft ieder schooljaar, en het hele schooljaar door, de leukste schriften en boekjes. Boekjes met printjes, boekjes met mooie kaften, boekjes met insteekhoesjes en nog veel meer boekjes en schriften. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle pennen, potloden, (insteek)mappen, stickers, etuis en agenda's. Kortom: je kunt je geluk niet op bij de HEMA!

2. Sissy-Boy

Sissy-Boy ken je waarschijnlijk wel van de kleding en mooie spulletjes voor in huis. Maar wist je dat ze ieder jaar ook een fantastische lijn met spullen voor op werk en school hebben? Boekjes, schriftjes, maar ook opbergdozen voor op jouw thuiswerkbureau! Allemaal voorzien van prachtige prints en illustraties, dit wil je! Je shopt alles van deze lijn online bij Sissy-Boy!

3. Paagman

De grootste collectie schoolspullen vind je bij Paagman. Mijn favoriete schriften kun je daar ook vinden, namelijk van Fabienne Chapot, waar prints op staan waar je dolgelukkig van wordt! Maar ook voor een groot aanbod agenda's, schriften, etuis, tassen en veel meer van andere merken kun je daar vinden! Wat betreft agenda's kun je dit jaar ook je eigen agenda maken! Een eigen zogeheten 'Bullet Journal' maken en bijhouden is helemaal hot momenteel. Je koopt dan een bullet journal, die je helemaal naar je eigen wensen vult. Je kunt gebruik maken van stiften, stickers, washi tapes en nog veel meer! Lijkt het jou wel wat? Je eerste bullet journal koop je onder andere bij Paagman.

4. AliExpress

Je moet er even op wachten, maar dan heb je ook wat! Voor alle leuke prullaria voor op jouw thuiswerkbureau, stickers voor in je agenda en nog veel meer moet je bij AliExpress zijn! Het is zeker de moeite waard om hier wat dingen te bestellen als jij na de zomervakantie aan een nieuwe studie begint. Sla dan gelijk stiften, markers en memoblaadjes in voor de vele uren studeren het komende jaar!

5. Søstrene Grene

Søstrene Grene, de winkel waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ze hebben álles, maar vandaag focussen we ons alleen op schoolartikelen. Bij Søstrene Grene weten ze precies wat je wilt hebben: mooie schriften van goede kwaliteit, het liefste met een fijne print, dik papier en mooie materialen. De schriften tikken al deze eisen af! 

6. Bruna

Bij de Bruna vind je veel merken waar je helemaal op los kunt gaan. Van Fabienne Chapot tot Little Diva en Blond Amsterdam. Ook kun je terecht voor een groot aanbod stiften, pennen en potloden. 

Wel snel zijn met het kopen van je schoolartikelen, want voor je het weet zijn alle leuke spulletjes uitverkocht. Waar koop jij jouw schoolartikelen altijd? Neem jij er echt de tijd voor en ga je naar de stad, of bestel je het lekker makkelijk online?

Liefs, Rebecca

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.