Skip to main content

Deze Bossche restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

De scholen zijn dicht, je kan niet naar de bioscoop, musea of een feestje. Dit kan wel weer een tijdje gaan duren, al hopen we natuurlijk van niet.  Maar dit betekent wel dat je er thuis met je ouders, huisgenoten of met jezelf gewoon een feestje van moet maken. Help daarom de horecazaken die hun restaurant moeten sluiten maar wel eten bezorgen! Lees hier welke restaurants in Den Bosch bezorgen tijdens de coronamaatregelen. 

Pizzabar DEEG

Een pizza is lekker op ieder moment van de dag. Pizzabar DEEG is een restaurant in Den Bosch dat de deuren heeft moeten sluiten. Door het coronavirus hebben zij nu alleen nog de mogelijkheid om eten af te laten halen of jouw bestelling te bezorgen. Als je iets besteld krijg je ook nog 15% korting op werkelijk alles! Het is al verrekend in de prijs, dus dat is lekker makkelijk. Enjoy!

Toasted and Roasted

Als je zin hebt in een heerlijke tosti of burger ben je bij Toasted and Roasted aan het goede adres. Dit restaurant in Den Bosch houdt van ambachtelijke bereidingen met eerlijke en kwalitatieve producten. Ondanks dat het restaurant gesloten is willen ze jou toch die smaakvolle belevenis geven. Bestellen kan via Thuisbezorgd, maar gewoon ophalen bij het restaurant kan ook gewoon. Enne... check even die burgers die op de kaart staan, die zien er toch echt om te kwijlen lekker uit?!

VISCH

Dit is hét restaurant in Den Bosch waar je verse vis, kant en klaarmaaltijden, visdelicatessen en sushi kunt bestellen voor thuis. Dus na alle vleesgerechten en pizza’s die je al hebt gegeten kan je bij VISCH kiezen voor een visgerecht. Bestel alles wat je wilt via de website en laat je bestelling bezorgen of kies ervoor om het af te halen!

Jack's Foodbar

Heb je zin om uit te pakken vanavond? Bestel dan het Jack's @ Home menu van Jack's Foodbar. Je hebt een driegangenmenu voor 38 euro, vier gangen voor € 44,50, vijf gangen voor 52 euro en een zesgangenmenu voor €59,50. Alle menu's zijn uit te breiden met een bier- of wijnarrangement. Deze menu's zijn iedere dag af te halen of thuis te bezorgen.

Zoals je hebt gelezen werken de restaurants in Den Bosch hard door om jullie van lekker eten te blijven voorzien. Is het na het eten bij jullie thuis ook altijd een struggle wie de afwas doet? Lees hier de tips hoe je zelfs van de afwas een feestje kan maken!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.