Skip to main content

Dit zijn de leukste bijbaantjes van deze zomer

Heb je veel vrij deze zomer en ga je niet lang op vakantie? Dan heb je vast tijd voor een bijbaantje! Zo kun je wat geld verdienen om op je vrije dagen leuke dingen te doen. In deze blog lees je welke bijbaantjes leuk zijn voor de zomer.

Badmeester of -juffrouw

In de zomer wordt er vaak gezocht naar extra badmeesters en -juffen. Doordat mensen vrij hebben, worden zwembaden drukker bezocht. En het lekkere weer maakt het natuurlijk mogelijk om de buitenbaden te openen. Voor dit baantje moet je zelf uiteraard ook wel goed kunnen zwemmen. Ook is het belangrijk dat je alert bent!

Serveren

Ga serveren op een leuk terras. Zodoende kun je toch een beetje van het lekkere weer genieten terwijl je aan het werk bent. Daarnaast werken er veel studenten in de horeca, wat vaak zorgt voor een leuk, jong team. Houd er wel rekening mee dat serveren hard werken is! Door de drukte op het terras moet je veel lopen en de dienbladen zijn vaak zwaar. Houd jij wel van een beetje aanpoten? Dan is dit een ideaal baantje voor jou.

Bijbaantjes in het buitenland

Wil je bijverdienen, maar wil je ook wel graag naar de zon toe? Ga dan op zoek naar een baantje over de grens! Wellicht kun je ergens in Frankrijk op een terras werken. Of worden er nog medewerkers gezocht op een Spaanse camping. Bedenk waar je heen wilt en wat voor baantje je wilt en ga op zoek!

Werken op de camping

Voor een bijbaantje op de camping hoef je natuurlijk niet per se naar het buitenland. Hier in Nederland heb je ook genoeg campings! Waarschijnlijk zelfs bij jou in de buurt. De werkzaamheden kunnen hier best divers zijn. Van klusjesman of -vrouw tot werken in het campingrestaurant of achter de bar staan bij de kinderdisco. Geen sleur dus!

Heb je door deze blog een idee wat je wilt? Kijk dan op deze pagina voor openstaande vacatures in heel Nederland!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.