Skip to main content

Ideeën voor een cadeau voor vaderdag

Zondag is het vaderdag. Dé dag om je vader eens goed te verwennen. Weet je niet wat je moet geven? Lees dan snel verder. In deze blog lees je over een aantal leuke cadeaus om te geven aan je vader.

 

Geef een brouwpakket


Natuurlijk kan je een pakket speciaal biertjes geven, maar laten we eens eerlijk zijn. Dat is niet origineel! Wees creatief en geef een bierbrouwpakket. Met dit pakket leer je stap voor stap bier brouwen. Er zijn veel soorten bierbrouwpakketten van diverse merken. Hierdoor is de kans groot dat er een biersoort bij zit dat je vader lekker vindt. Drinkt je vader niet of zelden? Dan is een goed alternatief een kombucha brouwpakket. Kombucha is een gefermenteerd drankje. Het bestaat uit een symbiotische cultuur, suiker en thee. Houdt je vader meer van koken? Dan kan je ook kiezen voor kookpakketten, zoals een pizza- of sushipakket.


Geef een uitje cadeau


Heb je zo'n vader die zelf alles al koopt wat hij wilt? Dan is het beste cadeau wat je kunt geven een uitje. Is je vader sportief? Ga dan karten, lasergamen, mountainbiken of suppen. Is je vader meer een cultuurliefhebber? Bezoek dan een historische stad of een museum. Ook erg leuk is om de stad te ontdekken met een digitale speurtocht. Via verschillende apps kan je een speurtocht doen door grote steden. Zo leer je plekken kennen die je tijdens een normale wandeling waarschijnlijk niet had opgemerkt. Tegelijkertijd leer je meer over de geschiedenis en cultuur van de stad. Zie je jouw vader niet zo vaak? Wat dacht je dan van een weekendje weg? Je kunt voordelig een weekendje weg boeken met de trein of bus. Zo heb je een weekend lang quality time met je vader. 


Verras je vader met een gadget


Veel mannen zijn gek op gadgets. Voor sportieve vaders is een sporthorloge een leuk cadeau. Naast dat het leuk is, is het ook erg handig. Zo kan je vader goed zijn gezondheid monitoren. Met het ouder worden, komen er vaak helaas ook fysieke klachten. Als je vader vaak rugpijn heeft is een massagegun het beste cadeau. Een massagegun bootst een deep-tissue massage na. Dat scheelt weer een ritje naar de masseur én het is bovendien een stuk goedkoper. Dit cadeau is ook aan te bevelen voor vaders die veel sporten, omdat je hiermee de spieren kunt los masseren na het sporten. Als je ouders vaak discussiëren over welk tv-programma ze willen kijken kan je hen beide blij maken met een tablet. Hierdoor kunnen je ouders tegelijkertijd hun eigen tv-programma bekijken!

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.