Skip to main content

Jij op de hoogte van het studentenleven... en goed voor het milieu!

Allereerst wensen wij jou een gelukkig nieuwjaar ! Op dat 2020 een prachtig jaar wordt en dat al je wensen uit mogen komen. Je komt er eigenlijk niet meer onderuit: goede voornemens. Vroeger gingen we voor gezonder eten en meer sporten, maar in 2020 draait het niet meer om ons alleen. 2020 staat in het teken van beter voor jezelf én voor de wereld zorgen! Daar doen wij als bedrijf ook graag aan mee!

Een betere wereld

Iedereen wordt zich steeds bewuster van het feit dat Moeder Natuur het moeilijk heeft. We kunnen hier allemaal een beetje aan bijdragen door minder vlees te eten, wat vaker de trein of de fiets te pakken en door afval te scheiden. Wij van Studentensteden vinden het belangrijk om hier aan mee te doen, maar daar hebben we wel een beetje jouw hulp bij nodig...

Meld je aan voor onze mailing en wij planten bomen!

Vanaf januari 2020 gaan wij namelijk bomen planten om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu! Jij kan ons helpen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief en jouw vrienden uit te nodigen. Per 25 nieuwe aanmeldingen gaan wij namelijk 4 bomen planten. How about that?! Nodig al je vrienden, studiegenootjes en sportschoolmaatjes uit om hetzelfde te doen. Zo help jij mee aan die betere wereld! 

Alvast bedankt!

Namens iedereen van het team Studentensteden

Direct aanmelden nieuwsbrief

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.