Skip to main content

Lekker lunchen in Zwolle

Zin om een hapje te eten om bij te kletsen? Een lunchafspraak in de binnenstad? Hierbij de allerbeste plekken in Zwolle om de rommelende buik rond het middaguur te vullen! Van een makkelijke lunch tot een makkelijke, van een snelle hap tot chique lunch. Je vindt vast wat geschikts in deze lijst!

StadsCafé Blij

StadsCafé Blij behoort absoluut tot een van dé lunchhotspots in Zwolle. Het restaurant is gevestigd aan de Grote Markt. Vanaf 09.00 tot 16.00 uur kan je hier terecht voor een ontbijt of lunch. Geniet in de zomer van een heerlijke lunch op het terras of neem plaats in het sfeervolle restaurant zelf. Doordat Stadscafé Blij hun brood laat maken door de Stadsbakker van Zwolle smaken de broodjes nog lekkerder gezien deze vers gebakken zijn!

Adres: Grote Markt 13a

De Lunchwinkel

De Lunchwinkel is een bijzondere plek waar hun passie voor gastvrijheid, (h)eerlijk eten en zorg samen komen. Ze werken namelijk met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en dit maakt dit restaurant extra speciaal! Je kan genieten van een uitgebreide lunchkaart met daarop streekgebonden producten, zo proef je echt Zwolle! De Lunchwinkel heeft binnen ruim 40 zitplaatsen, met mooi weer kun je ook buiten plaats nemen op het terras!

Adres: Nieuwe Markt 12

Winkelcafé Engel

De naam zegt het al; een winkel en café in één! Je kan hier heerlijk neuzen tussen de bijzondere spulletjes en daarna een hapje eten. Winkelcafé Engel heeft een gemoedelijke uitstraling waar je kan genieten van een gezonde lunchsalade, biologisch belegde broodjes of een heerlijke fairtrade koffie of thee. Ze werken met dagverse producten en mocht je een allergie hebben? Veganistisch, suikervrij of glutenarm? Laat het weten, ze hebben altijd wel iets in de koelkast en maken het graag voor je. Café Engel is gelegen aan de markt en het begin van de winkelstraat, dus dé perfecte plaats om je dag te starten of te eindigen na het shoppen!

Adres: Grote Markt 3 

Genoeg keuze dus om eens lekker te gaan eten, eet smakelijk! Wat is jouw favoriete lunchlocatie van Zwolle? 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.