Skip to main content

Winterse activiteiten in Den Bosch

Na een superleuke decembermaand waar we ons tonnetje rond hebben gegeten, heel veel hebben gelachen met vrienden en familie en iets te vaak - en teveel - hebben gedronken, staat januari in het teken van de goede voornemens. Meer bewegen, liever zijn voor jezelf en meer leuke dingen doen met vrienden en familie. Gelukkig houdt het feest in Den Bosch nooit op en dus zijn er genoeg leuke winterse activiteiten te ondernemen! Lees je mee?

Chocoladeliefhebbers!

Oké, ik weet dat we deze maand gezonder gaan eten, maar het draait om balans toch? Na een hele week gezond eten mag je best iets lekkers eten. Daarom heb ik een fantastische tip voor chocoladeliefhebbers: de chococursus/kookworkshop bij Choco Loca! Je groep moet minimaal 8 mensen hebben en maximaal 80, dus dat zou moeten lukken. De prijzen zijn inclusief BTW, onbeperkt koffie (omg yas!), eindeloos veel liefdesthee, frisdrank én een Bossche Borrel. Zien we je daar, want dit klinkt ge-wel-dig!

VR Adventure Den Bosch

Wil je in 2020 nieuwe dingen proberen? Dan is dit je kans! Bij VR Adventure Den Bosch kun je terecht met je familie, vrienden of je huisgenootjes. VR Adventure biedt veel verschillende spellen aan die gespeeld kunnen worden door jong en oud, ideaal dus als je je hele familie hebt uitgenodigd in je nieuwe studentenstad. Geen idee wat je te wachten staat? Je gaat je hoogtevrees overwinnen door over een plank met een grote diepte onder je, sla je met handen de noten van je favo top 40 hits weg en train je je motoriek. Ook moet je een bom ontmantelen met je team, dus spanning gegarandeerd!

Theater aan de Parade

Den Bosch wordt ook wel de cultuurstad van het Zuiden genoemd en dus is het logisch dat je hier terecht kan voor onder andere theatershows. Neem een kijkje bij Theater aan de Parade voor een gevarieerd aanbod. Krijg de slappe lach door een cabaretier, bezoek een geweldige musical of koop kaartjes voor een echte vriendinnenavond. Tickets verschillen per show, dus check de website voor de actuele prijzen.

Ben je nieuw in Den Bosch en ken je nog niet zoveel mensen om bovenstaande activiteiten mee te doen? We got you! Nieuwe mensen leren kennen in Den Bosch doe je zo!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.