Skip to main content

Zo laat je jouw moeder stralen op Moederdag

Het is weer bijna Moederdag! Dat betekent dat het weer tijd is om haar flink te verwennen. Een cadeautje, uitje of een ander lief gebaar. Heb jij al iets bedacht? Het is aan jou om jouw moeder even in het zonnetje te zetten aankomend weekend, maar hoe? In deze blog lees je een aantal leuke ideeën om haar te verrassen!

Een dagje samen

Als student heb je over het algemeen geen tonnen op jouw rekening staan. Geen probleem, want een leuke verrassing hoeft helemaal niet duur te zijn! De meeste moeders vinden het al heerlijk om weer eens samen te zijn. Jouw aanwezigheid op Moederdag is dus al voldoende. Maak de hele dag tijd voor jouw moeder en leg je telefoon eens opzij. Doe samen leuke dingen zoals een spelletje, wandelen of maak een picknickmand vol lekkere hapjes. Of zet een lekkere kop thee en neem de tijd om weer eens bij te praten. Wedden dat ze hier blij van wordt?

Mooie tuin

Een bosje bloemen of een grote plant cadeau doen is natuurlijk altijd een goed idee, maar heb je er al eens aan gedacht om als verrassing de tuin op te knappen? Stuur je moeder op pad en trek je tuiniersoutfit maar aan! Je kunt beginnen met het opruimen en uitzoeken. Alles wat oud, vies of niet meer leuk is kan de deur uit. Ja, ook onkruid! Daarna kun je schoonmaken. Denk aan: tuinmeubels poetsen, de tegels schoonspuiten met een hogedrukspuit, etc. Plant hierna een paar leuke, kleurrijke bloemetjes en de tuin ziet er weer onwijs gezellig uit! Hoe leuk?

Uitje cadeau

Je kunt natuurlijk ook een uitje cadeau doen aan jouw moeder. Voor als het weer kan! Denk aan een lekker etentje, een meidenavond in de bioscoop of een dagje winkelen in een andere stad. Er zijn genoeg leuke dingen te bedenken! Schijf het op een kaartje of ontwerp iets en pak het leuk in. Zo hebben jullie ook allebei weer iets om naar uit te kijken!

Chocola

Hoe maak je een vrouw écht gelukkig? Precies, met chocola natuurlijk! Er zijn onwijs veel leuke manieren om chocolade te geven. Je kunt natuurlijk een reep kopen in de supermarkt, maar ondanks dat ze daar ook heel blij van wordt is het niet echt leuk om te geven. Je kunt bijvoorbeeld zelf een leuk pakketje samenstellen met allemaal verschillende soorten chocola. Misschien kun je ook wat lokale producten vinden?

Zit je in quarantaine of is het lastig om jouw moeder te zien op Moederdag? Dan zijn er gelukkig nog genoeg andere manieren om haar te verrassen. Denk aan een bosje bloemen sturen, een kaartje of een ander leuk cadeautje. Denk eens goed na over wat jouw moeder allemaal graag doet. Is dat bijvoorbeeld puzzelen? Doe dan een moeilijke puzzel cadeau!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.