← Terug naar overzicht

Energie Talent van 2018

Brabanthallen, Energie Theater – Diezekade 2, 's-Hertogenbosch

Beschrijving

Tijdens Vakbeurs Energie 2018 worden aanstormende energieprofessionals in het zonnetje gezet! Ben je net afgestudeerd of bezig met de laatste fase van je studie? Ben jij betrokken bij innovatieve projecten of -concepten om energie te besparen en te verduurzamen? Dan is dit je kans om je netwerk binnen de energiebranche te vergroten.

Draag jezelf voor of laat je voordragen om in aanmerking te komen voor de titel Energie Talent van het Jaar 2018. De winnaar krijgt de unieke kans om als delegate en/of spreker aanwezig te zijn bij de Strategie Summit Energie & Utilities, op 18 & 19 maart 2019 (t.w.v. € 1.295,-). Tijdens deze exclusieve bijeenkomst op Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort, discussiëren 70 topbestuurders uit de gehele energieketen gedurende 2 dagen over de meest relevante en actuele energie topics. Aanwezigheid bij de Summit is slechts op uitnodiging mogelijk.

Bovendien behoort kosteloze deelname aan een van de opleidingen van Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) tot de prijs, naar keuze Energiebeheer, Duurzame Energie of Inkoop van Energie, desgewenst in de variant van Summercourse 2019.

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!