← Terug naar overzicht

Vrijdag of zondag GRATIS naar ASHTONIA van de Ashton Brothers!

Vanavond (vrijdag) of zondag nog niks te doen? Ga dan nu GRATIS naar ASHTONIA van de Ashton Brothers. Dit absurde circusspektakel is deze weken neergestreken in het Klokgebouw in Eindhoven en jij mag als student gratis naar de show!!

Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn.

Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker bleef groeien. Daarom ruilden ze in 2017 het theater tijdelijk in voor hun eigen land. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen -zelfs die van de zwaartekracht- en enkel de lach regeert.

Interesse? Verziver hier je vrijkaarten.

Vrijkaarten ASOTNIA bestellen

Let op: maaltijd en drankje zijn hier NIET inclusief bij deze aanbieding!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Den Bosch Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

lenovo laptop
acer chromebook
Abonneren op