← Terug naar overzicht

Dit zijn dé Oud & Nieuw feestjes 2019/2020 in Den Bosch!

Oud & Nieuw in Den Bosch

Als er dit jaar een stad in Nederland is waar er supervette feestjes worden gegeven met Oud & Nieuw 2019/2020 is het wel Den Bosch. Van feestjes op geheime locaties, tot huiskamerfeestjes waar je niet op de normale manier aan tickets kan komen. Het kan niet anders dan dat dit een avond wordt om niet te vergeten. Of wel, maar dat ligt aan de hoeveelheid alcohol die je naar binnen gooit ;-)!

Club W ~ 2020 Happy New Year - Van Aken in het Werkwarenhuis

Bij Club W ga je 2020 in met dikke DJ's in het Roze Paradijs van de Tramkade! Je kunt hier al vanaf 22.00 uur terecht voor eindeloos veel oliebollen en champagne. Er zijn verschillende zalen waar verschillende genres worden gedraaid. Zo verlies je jezelf tijdens de beste house tracks en ga je in de volgende zaal helemaal uit je plaat op een ouwe gouwe! De DJ's worden binnenkort bekend gemaakt, maar wel is duidelijk dat ze nog beter zijn dan vorig jaar, dat kan alleen maar een supertoffe avond beloven! Let wel op: voor de onbeperkte oliebollen en champagne moet je een apart ticket kopen van 7,50! Deze tickets scoor je allebei op ikbenaanwezig!

NYE Huisfeest - Barkade

Er is één regel: dit feest is uitsluitend vrienden voor vrienden! Dit houdt in dat de huiskamer van Barkade wordt opengegooid voor jou en je beste vrienden! Acades games, dj's in de keuken, karaoke en de beste drankjes.

Extra cool: de tickets zijn alleen via via te krijgen. Alleen niet via ons, sorry!

Secret Of The Full Moon ~ NYE - TBa

Een geheime plek in de stad, maar wel op korte fietsafstand van alles af. Weet jij waar deze locatie is? Dat maakt voor nu niet uit, maar wat wel belangrijk is dat er maar 250 kaarten beschikbaar zijn en jij wilt hierheen! Waan je op een tropisch paradijs omgeven door dansers, visuals & decoraties terwijl je danst op de fijnste disco tunes en je de beste house/techno classics kunt verwachten. Koop je tickets voor Secret of the Moon hier. Voor informatie over de tijden en de dresscode kijk je hier.

Vuurpijl - P79 

Bij de leukste club van Den Bosch - al zeggen ze het zelf ;-) - kun je met een goed gevoel terugkijken op 2019. Nadat de vuurpijlen de lucht in zijn geschoten, de champagneglazen hebben geproost is het tijd om los te gaan op de beste hits van 2019 en de jaren daarvoor! De line-up volgt later, dus voor meer informatie ga je dan naar de website van P79.

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Den Bosch Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden