← Terug naar overzicht

Winterse activiteiten in Den Bosch

winterse activiteiten den bosch

Na een superleuke decembermaand waar we ons tonnetje rond hebben gegeten, heel veel hebben gelachen met vrienden en familie en iets te vaak - en teveel - hebben gedronken, staat januari in het teken van de goede voornemens. Meer bewegen, liever zijn voor jezelf en meer leuke dingen doen met vrienden en familie. Gelukkig houdt het feest in Den Bosch nooit op en dus zijn er genoeg leuke winterse activiteiten te ondernemen! Lees je mee?

Chocoladeliefhebbers!

Oké, ik weet dat we deze maand gezonder gaan eten, maar het draait om balans toch? Na een hele week gezond eten mag je best iets lekkers eten. Daarom heb ik een fantastische tip voor chocoladeliefhebbers: de chococursus/kookworkshop bij Choco Loca! Je groep moet minimaal 8 mensen hebben en maximaal 80, dus dat zou moeten lukken. De prijzen zijn inclusief BTW, onbeperkt koffie (omg yas!), eindeloos veel liefdesthee, frisdrank én een Bossche Borrel. Zien we je daar, want dit klinkt ge-wel-dig!

VR Adventure Den Bosch

Wil je in 2020 nieuwe dingen proberen? Dan is dit je kans! Bij VR Adventure Den Bosch kun je terecht met je familie, vrienden of je huisgenootjes. VR Adventure biedt veel verschillende spellen aan die gespeeld kunnen worden door jong en oud, ideaal dus als je je hele familie hebt uitgenodigd in je nieuwe studentenstad. Geen idee wat je te wachten staat? Je gaat je hoogtevrees overwinnen door over een plank met een grote diepte onder je, sla je met handen de noten van je favo top 40 hits weg en train je je motoriek. Ook moet je een bom ontmantelen met je team, dus spanning gegarandeerd!

Theater aan de Parade

Den Bosch wordt ook wel de cultuurstad van het Zuiden genoemd en dus is het logisch dat je hier terecht kan voor onder andere theatershows. Neem een kijkje bij Theater aan de Parade voor een gevarieerd aanbod. Krijg de slappe lach door een cabaretier, bezoek een geweldige musical of koop kaartjes voor een echte vriendinnenavond. Tickets verschillen per show, dus check de website voor de actuele prijzen.

Ben je nieuw in Den Bosch en ken je nog niet zoveel mensen om bovenstaande activiteiten mee te doen? We got you! Nieuwe mensen leren kennen in Den Bosch doe je zo!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Den Bosch Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden