← Terug naar overzicht

5 date ideeën in Den Bosch voor Valentijnsdag!

vriend vriendin relatie

Het is bijna Valentijnsdag. En dat betekent dat er een hele grote kans is dat je op date gaat! Of het nu met een nieuwe liefde is of je vaste relatie. Valentijnsdag draait om de liefde en dat mag uitgebreid gevierd worden. Wij zochten daarom voor je uit waar je jouw date mee naartoe kan nemen in Den Bosch!

Sushi date

Met een date in Den Bosch sushi eten, is eigenlijk altijd een goed idee. Bijna iedereen vindt het lekker en door de onhandige stokjes valt er altijd wat te lachen! Ook is de sfeer in een sushi-restaurant heel ontspannen, waardoor je lekker met elkaar kunt kletsen. 

Klimmen bij Boulders

Op zoek naar een actieve date? Ga dan naar Bossche Boulders. Bij deze klimhal kun je op ieder niveau terecht. Perfect als jij en je date wel van een uitdaging houden. En als het gezellig is, kun je na het klimmen ook nog een speciaal biertje drinken aan de bar!

Een drankje met uitzicht op de Sint Jan

Vier je Valentijnsdag dit jaar met een potentiële nieuwe liefde? Bij een eerste date is het vaak een veilige keuze om ergens een drankje te doen. Je kunt op ieder moment afrekenen en de sfeer in een café is erg geschikt voor een eerste date. Er zijn een heleboel leuke plekken om een drankje te doen in Den Bosch, maar voor een goed uitzicht moet je naar de Hinthamerstraat. In deze straat zitten verschillende kroegjes met prachtig uitzicht op de Sint Jan. Ga voor een cocktail bijvoorbeeld naar ff Swanjéé. Voor een speciaal biertje moet je iets verderop bij Café de Palm zijn.

Romantisch zombies schieten

Als je een originele date in Den Bosch zoekt, moet je bij VR Adventure zijn. Stap in de wereld van virtual reality en ga de strijd aan met zombies of ontmantel een bom met je date. Superspannend en je weet meteen of je een beetje kunt samenwerken!

Koffie drinken bij camping

Aan de Orthenbrug vind je in een voormalig brugwachtershuisje Camping. Bij Camping ga je niet met je date in een tent liggen, maar een kop koffie drinken. Als je een eigen mok meeneemt, kost een kopje koffie maar €1. Koop dus een leuke mok voor je date en je hebt meteen een leuk cadeau! 

Meer studentennieuws

BBL
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Den Bosch Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden