← Terug naar overzicht

5x glutenvrije restaurants in Den Bosch

Bij glutenvrij eten komt precisie kijken: kruisbesmetting kan al voor een groot drama zorgen voor mensen met coeliakie. We begrijpen dat het uitzoeken van glutenvrije restaurants in Den Bosch die ook nog eens gezellig én betaalbaar zijn daarom best lastig te vinden zijn. Gelukkig hebben we er 5 gevonden waar jij met een gerust hart kunt eten. Of je nou glutenvrij moét eten of wíl eten!

Nul73

Bij Nul73 kun je terecht voor diner, maar ook ontbijt, lunch en high tea's. Hier hoef je geen zorgen te maken over gluten, want het personeel denkt heel graag met je mee. Ook zijn ze heel flexibel in het weglaten en toevoegen van ingrediënten bij je bestelling. Dit laten ze ook op de menukaart regelmatig weten.

Torenstraat 9, 5211 KK, 's Hertogenbosch / 073-689 3250.

Van Puffelen

Van Puffelen is een prachtige locatie: een oude stalhouderij. Het is maar vijf minuten lopen van het station en 's zomers kun je vanaf het terras genieten van de bootjes van de rondvaart over de Binnendieze. Van Puffelen staat erg open voor glutenvrije opties en is daarom ideaal voor mensen met een glutenintolerantie!

Molenstraat 4-6, 5211 DR, 's Hertogenbosch / 073-689 0414.

Côte Bar Bistro

Côte Bar Bistro staat op nummer 1 op TripAdvisor als het gaat om glutenvrij eten in Den Bosch. Om die reden kan dit restaurant daarom niet ontbreken op onze lijst. Neem een kijkje in deze glutenvrije hemel! Het is prima bereikbaar, want het restaurant is in het centrum te vinden!

Korte Putstraat 4, 5211 KP, 's Hertenbosch / 073-303 5789.

Picasso

Picasso bestaat al ruim 30 jaar en is gevestigd in een monumentaal pand. In de zomer én de winter kun je ook plaatsnemen op de binnenplaats en het is om die reden een geliefde plek voor gasten. Picasso heeft een speciale allergenenkaart waar je je gerechten uit kunt kiezen.

Kerkstraat 49, 5211 KE, 's Hertogenbosch / 073-614 1647.

Lokaal1640 

Lokaal 1640 is een restaurant waar je veel gerechten met elkaar kunt delen, maar het is ook mogelijk om eigen gerechten te kiezen. De gerechten zijn flexibel en daarom perfect voor iemand met een glutenintolerantie!

Korte Putstraat 27, 5211 KP, 's Hertogenbosch / 073-202 0020

Glutenvrije restaurants Den Bosch

Omdat menukaarten vaak wisselen, is het altijd handig om van tevoren te bellen naar het restaurant waar je naar toe wilt. Zorg er ook altijd voor dat je doorgeeft dat je glutenvrij moet of wil eten als je je bestelling doorgeeft. Mocht je een van bovenstaande glutenvrije restaurantjes bezoeken, dan wensen we je alvast smakelijk eten en een gezellige avond! Wil je eerst iets leuks doen voordat je een lekker hapje gaat eten? Ga voor een van deze leuke activiteiten in Den Bosch!

Meer studentennieuws

BBL
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Den Bosch Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden