← Terug naar overzicht

Deze Bossche restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

De scholen zijn dicht, je kan niet naar de bioscoop, musea of een feestje. We weten inmiddels ook dat dit nog een tijdje gaat duren. Dit betekent dat je er thuis met je ouders, huisgenoten of met jezelf gewoon een feestje van moet maken. Help daarom de horecazaken die hun restaurant moeten sluiten maar wel eten bezorgen! Lees hier welke restaurants in Den Bosch bezorgen tijdens de coronamaatregelen. 

Sense

Ben jij alle standaard gerechten die je zelf kookt helemaal zat? Iedere donderdag t/m zondag bereiden ze bij Sense heerlijke gerechten voor je tussen 17.00-18.30 uur. Sense is een modern resutaurants in Den Bosch dat ook in 2020 weer is bekroond met een Michelinster. Er is alleen mogelijkheid om het eten af te halen, maar je hebt wel gegarandeerd heerlijk eten! Bestel via de website en klik op de knop reserveren rechts onderaan de pagina, dan komt de pop-up met onze 'Sense loves to share! – Take-away' tevoorschijn.

Pizzabar DEEG

Een pizza is lekker op ieder moment van de dag. Pizzabar DEEG is een restaurant in Den Bosch dat de deuren heeft moeten sluiten. Door het coronavirus hebben zij nu alleen nog de mogelijkheid om eten af te laten halen of jouw bestelling te bezorgen. Als je iets besteld krijg je ook nog 20% korting op alle wijnen. Bel daarom snel je bestelling naar  073-6901618 en geniet van je avondmaal mét wijn!

Toasted and Roasted

Als je zin hebt in een heerlijke tosti of burger ben je bij Toasted and Roasted aan het goede adres. Dit restaurant in Den Bosch houdt van ambachtelijke bereidingen met eerlijke en kwalitatieve producten. Ondanks dat het restaurant gesloten is willen ze jou toch die smaakvolle belevenis geven. Bestellen kan via Uber Eats, Thuisbezorgd en Deliveroo, eetsmakelijk!

VISCH

Dit is hét restaurant in Den Bosch waar je verse vis, kant en klaarmaaltijden, visdelicatessen en sushi kunt bestellen voor thuis. Dus na alle vleesgerechten en pizza’s die je al hebt gegeten kan je bij VISCH kiezen voor een visgerecht. Bel je bestelling naar 073-6907228 en laat je bestelling bezorgen of kies ervoor om het af te halen!

Zoals je hebt gelezen werken de restaurants in Den Bosch hard door om jullie van lekker eten te blijven voorzien. Is het na het eten bij jullie thuis ook altijd een struggle wie de afwas doet? Lees hier de tips hoe je zelfs van de afwas een feestje kan maken!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Den Bosch Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden