U bent hier

Studentenverenigingen in Den Bosch

Den Bosch is een gezellige, bruisende studentenstad. In Den Bosch studeer je aan kwalitatieve hogescholen en universiteiten. Naast je studie wil je natuurlijk volop genieten van het studentenleven.

Heb je gedacht aan lid worden van een Den Bosche studentenvereniging? De studentenverenigingen helpen je om nieuwe mensen te leren kennen en een waardevol netwerk in Den Bosch op te bouwen. Misschien twijfel je over de ontgroening die sommige verenigingen hanteren? Wellicht een geruststelling dat niet elke studentenvereniging een ontgroening hanteert. Meer weten? Eerder schreef een van onze redacteuren een artikel over ontgroening bij een studentenvereniging.

Wel of niet lid worden bij een studentenvereniging?

Twijfel je nog of lid worden van een studentenvereniging iets voor jou is? We schreven eerder een artikel over waarom wel of niet lid worden bij een studentenvereniging.

Gezelligheidsverenigingen in Den Bosch

Gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd.

Sportverenigingen in Den Bosch

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Alleen zijn er in Den Bosch geen specifieke studentensportverenigingen bekend.

Religieuze studentenverenigingen in Den Bosch

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? In Den Bosch zit er een religieuze studentenvereniging waar je de gezelligheid van een studentenvereniging kunt ervaren en tegelijkertijd het geloof kunt delen.

Overige studentenverenigingen in Den Bosch

Naast gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen zijn er nog een hoop andere verenigingen in studentensteden. Alleen zijn er in Den Bosch geen overige verenigingen bekend.