U bent hier

Studentenverenigingen in Den Bosch

Den Bosch is een gezellige, bruisende studentenstad met goede hogescholen en universiteiten. Naast je studie wil je natuurlijk volop genieten van het studentenleven. Dit kan door lid te worden van een studentenvereniging.

Lid worden bij een studentenvereniging in Den Bosch

Twijfel je of lid worden van een studentenvereniging iets voor jou is? Wij hebben alle voor- en nadelen van lid worden bij een studentenvereniging op een rij gezet. Ga tijdens de introductieperiode ook bij zoveel mogelijk verenigingen langs. Zo kan je even proeven van de sfeer en praten met de leden. Studentenverenigingen helpen om nieuwe mensen te leren kennen en een waardevol netwerk in Den Bosch op te bouwen. Bij sommige studentenverenigingen is er een ontgroening en zijn er veel verplichtingen, maar bij andere verenigingen juist niet. Er is dus altijd een studentenvereniging die bij jou past!

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Den Bosch?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gezelligheidsverenigingen in Den Bosch

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Den Bosch

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Alleen zijn er in Den Bosch geen specifieke studentensportverenigingen bekend.

Studieverenigingen in Den Bosch

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Den Bosch Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.

Religieuze studentenverenigingen in Den Bosch

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? In Den Bosch zit er een religieuze studentenvereniging waar je de gezelligheid van een studentenvereniging kunt ervaren en tegelijkertijd het geloof kunt delen.