U bent hier

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, ga lekker ergens wat drinken of eten, sleur jezelf van de bank en start met fitnessen of laat je eens cultureel inspireren. Wat kun je allemaal doen in deze leuke stad als je tijd over hebt?

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en nieuwe hotspot bezoeken in Den Bosch is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een festival of feestje in Den Bosch en geniet van de uitgelaten sfeer!

Alles over fitness in Den Bosch

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Den Bosch.

Start nu echt met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Als je minder sportief bent en in je "drukke" studentenleven schiet sporten er weleens bij in. Lees meer over sporten in Den Bosch.

Ontdek Den Bosch: top 5 culturele hotspots

Ontdek Den Bosch als toerist. Bezoek culturele hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen. Dit zijn de culturele hotspots in Den Bosch!

Leuke barretjes en restaurants in Den Bosch

Op zoek naar restaurant tips in Den Bosch? We kunnen het niet laten om extra tips te geven voor hippe, maar vooral altijd leuke borrel-, dans- en eetlocaties in en rondom het centrum van Den Bosch.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Lees ook

Abonneren op