U bent hier

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Den Bosch Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Den Bosch Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Den Bosch

Den Bosch is een echte studentenstad, dus er is altijd wel wat te beleven! Wij hebben de leukste uitgaansplekken in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je precies waar je een onvergetelijke avond gaat beleven!

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en nieuwe hotspot bezoeken in Den Bosch is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een festival of feestje in Den Bosch en geniet van de uitgelaten sfeer!

Alles over fitness in Den Bosch

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Den Bosch.

Ontdek Den Bosch: top 5 culturele hotspots

Ontdek Den Bosch als toerist. Bezoek culturele hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen. Dit zijn de culturele hotspots in Den Bosch!

Leuke barretjes en restaurants in Den Bosch

Op zoek naar restaurant tips in Den Bosch? We kunnen het niet laten om extra tips te geven voor hippe, maar vooral altijd leuke borrel-, dans- en eetlocaties in en rondom het centrum van Den Bosch.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.