U bent hier

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Den Bosch Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Den Bosch Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Den Bosch

Den Bosch is een echte studentenstad, dus er is altijd wel wat te beleven! Wij hebben de leukste uitgaansplekken in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je precies waar je een onvergetelijke avond gaat beleven!

Ontdek Den Bosch: top 5 culturele hotspots

Ontdek Den Bosch als toerist. Bezoek culturele hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen. Dit zijn de culturele hotspots in Den Bosch!

Leuke barretjes en restaurants in Den Bosch

Op zoek naar restaurant tips in Den Bosch? We kunnen het niet laten om extra tips te geven voor hippe, maar vooral altijd leuke borrel-, dans- en eetlocaties in en rondom het centrum van Den Bosch.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Een verre reis in de zomervakantie, een weekend weg met vrienden, op wintersport met je vereniging en nachtjes weg met je vriend(in). Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness

Wil jij genieten van je studententijd, maar ook fit blijven en lekker in je vel zitten? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.