U bent hier

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden. Er zijn studentenverenigingen, verschillende studiemogelijkheden, leuke restaurantjes en een bruisend uitgaansleven. Veel studenten gaan dan ook op kamers in Den Bosch. Wil of ga jij ook in Den Bosch wonen? Je vindt hieronder alle informatie die je nodig hebt over wonen in Den Bosch!

Tip: wil je op de hoogte blijven van het laatste kameraanbod in Den Bosch? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Den Bosch

Het aanvragen van een rijbewijs, een paspoort en het inschrijven als inwoner gebeurt bij de gemeente. Een overzicht waar je moet zijn, wat je mee moet nemen en waarvoor je bij de gemeente terecht kan.

Woonruimte in Den Bosch

Voor je op kamers gaat in Den Bosch is het handig om te weten welke woonmogelijkheden er zijn. Ga je kopen of huren? Wil je met andere studenten wonen of woon je liever bij een hospita of alleen?

Zoektips voor een kamer in Den Bosch

Zoeken naar een kamer in Den Bosch kan een hele klus zijn. Hulp nodig? We geven je wat zoektips waardoor je zoektocht naar een kamer of appartement in Den Bosch wat makkelijker wordt.

Kamers in Den Bosch

Wonen in Den Bosch is superleuk! Den Bosch is namelijk een echte studentenstad met veel kamers, appartementen, studio's en studentenhuizen. Vind hier je ideale studentenkamer!

Antikraak wonen in Den Bosch

Antikraak wonen in Den Bosch kan aantrekkelijk zijn in je studententijd. Antikraak betekent goedkoop wonen in de stad op vaak unieke locaties! Zo leer je Den Bosch snel kennen. Flexibiliteit is wel belangrijk bij antikraak wonen. Lees hier meer!

Kamer verhuren

Wil jij (tijdelijk) jouw kamer verhuren? We hebben op een rij gezet hoe je makkelijk en snel je kamer onderverhuurt en waar je op moet letten!

Wat is hospiteren en hoe werkt het?

Als er een kamer vrijkomt in een studentenhuis, organiseren de bewoners vaak een hospiteeravond. Wat is dat precies en hoe bereid je je zo goed mogelijk voor?

Nieuwste kamers in Den Bosch