Skip to main content
K.S.V. Gremio Unio

Gremio Unio is de oudste en met 700 leden de grootste studentenvereniging van Den Bosch. Deze studentenvereniging is speciaal voor studenten van de HAS Hogeschool. Door enthousiaste leden, commissies, ambities en een eigen kroeg in de binnenstad is deze vereniging in 2017 50 jaar geworden.

Onze sociëteit, te vinden op de Wolvenhoek, is de thuisbasis van 12 commissies, 5 disputen en tientallen jaarclubs. In onze sociëteit is niks te gek, maak er een ballenbak van, zet een jacuzzi neer of houdt de sociëteit 50 uur lang aan een stuk geopend. Ook organiseren wij grote evenementen als Ter Land Ter Zee en in Den Bosch op de parade en de studentencantus SLOK – Studenten zingen ’n hoge noot, op de Markt in Den Bosch.

Om lid te worden van k.s.v. Gremio Unio kun je je inschrijven voor de introductieweek op onze website waarbij je Den Bosch, de vereniging en je collega-studenten goed leert kennen.

Door lid te worden van Gremio Unio;

  • Kun je meer studenten en studies van de HAS leren kennen
  • Kun je meer studenten van verschillende leerjaren leren kennen
  • Kun je leren organiseren, boekhouden, vergaderen en leidinggeven
  • Kun je Den Bosch als studentenstad goed leren kennen
  • Kun je meer talenten van jezelf ontdekken die je in eerste instantie niet op je opleiding ontdekt.

Onze lijfspreuk luidt ‘Nil Volentibus Arduum’ dat betekent dat niets onmogelijk is voor hen die willen. Wat wij willen, dat kunnen wij en ondernemen wij.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact

Meer informatie? Stuur een mailtje naar hoofdbestuur@gremio-unio.nl of ga naar gremio-unio.nl.

k.s.v. Gremio Unio
Postbus 1702
5200 BT ‘s-Hertogenbosch

Studentenvereniging type

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Inschrijven

Den Bosch Studentenstad

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Den Bosch heeft diverse hogescholen en een universiteit die verschillende hbo- en wo-opleidingen aanbieden. Ook kun je in Den Bosch makkelijk de overstap van mbo naar hbo maken. En weet je al of je lid wordt van een van de Den Bossche studentenverenigingen? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt als je in Den Bosch gaat studeren!

Wil je tijdens je studietijd niks missen van het studentenleven in Den Bosch Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Studeren in Den Bosch

Ga jij studeren in Den Bosch? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Bosch

Ga je in Den Bosch studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Bosch en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Bosch

Er zijn heel veel redenen om in Den Bosch te studeren, maar ook genoeg om er tijdens je studententijd te wonen! Deze gezellige Brabantse stad heeft studenten van alles te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Bosch

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Bosch Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Bosch

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten. Het studentenleven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.